fbpx
Erhvervsleasing af luksus biler erhvervsleasing af drømmebilen

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing


Erhvervsleasing betyder i praksis, at der bliver indgået en leasingaftale mellem leasingselskabet og arbejdsgiver/firma, som betaler alle udgifter, der relaterer sig til bilen. Medarbejderen kan frit bruge bilen, og bliver beskattet. Beskatningen er afhængig af beskatningsgrundlaget, der bl.a. bliver beregnet ud fra bilens handelspris. Jo dyrere bilen er, desto større bliver beskatningsgrundlaget.

Selve beskatningen vil indgå som en lønindtægt på medarbejderens årsopgørelse, og der vil blive indeholdt am-bidrag, samt a-skat af denne. Det svarer dermed til en løn uden at der bliver udbetalt en reel nettoløn.

Beskatningsgrundlaget:

Beskatningsgrundlaget afhænger af om bilen er over, eller under tre år gammel.

Danleasing ApS har fordelagtige aftaler med udenlandske bilforhandlere, hvilket betyder at bilens indkøbspris er lavere end handelsprisen. Denne fordel tilkommer også leasingtageren, da beskatningsgrundlaget dermed bliver lavere end det reelle.

DANLEASING KAN HJÆLPE DIG MED AT FINDE DIN NYE ERHVERVSBIL. MÅSKE HAR DU ET BUDGET PÅ ET BESKATNINGSFRUNDLAG, ELLER SÆRLIGE ØNSKER TIL DIN BIL. VI KAN LEVERER DIN DRØMMEBIL.

Skal vi finde din drømmebil?

Er du på udkig efter din drømmebil? Så kan vi hos Danleasing gør din drømmebil til virkelighed

Kontakt os