fbpx
leasing restværdisikring

Restværdisikring

Restværdisikring


Hvorfor er restværdi vigtig?

Restværdi er det beløb, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode. Det er meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi og er nedskrevet realistisk.

Ved flexleasing, er det vigtigt, at du har et overblik over alle omkostningerne, og restværdi er speciel vigtig.

Restværdien er den værdi, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode.

Vi hjælper dig videre efter endt leasing

Når leasingperioden udløber, kan du enten vælge at forny din leasingaftale og køre videre i bilen, eller at afhandle bilen.

Ved leasing hos os, hjælper vi dig videre med bilen efter endt leasingperiode, da vores netværk giver de bedste muligheder for at afsætte bilen. Du står derfor aldrig alene med restværdien, da vi som de få i branchen tilbyder restværdisikring på alle vores biler.

Står du med en leasingbil fra et andet selskab, hjælper vi også gerne med videresalg i forbindelse med ny leasingaftale.


Hvorfor er restværdi vigtig?

Restværdien er vigtig, da en for høj restværdi kan resultere i uventede overraskelser efter endt leasing, hvorimod en lav restværdi kun er til din fordel.

Eksempel: er din restværdi på 200.000 kr. + moms, og sælges bilen for 150.000 kr. + moms, vil du modtage en efterregning på 50.000 kr. + moms efter endt leasingperiode.

Når du skriver under på leasingaftalen, er det derfor vigtigt, at restværdien er afspejlet så realistisk som muligt. Hos os afskriver vi realistisk på bilerne fra start, og størstedelen af pengene går derfor udelukket til at sikre en realistisk restværdi for vores kunder.

Ønsker du yderligere nedskrivning, f.eks. ved flexleasing over flere år eller mange kilometer, kan man betale et månedligt beløb til yderligere nedskrivning.


Eksempel på høj og lav restværdi

Er du på udkig efter et leasingbil, skal du være opmærksom på, at restværdien og den månedlige ydelse hænger sammen. En lav månedlig ydelse resulterer i en høj restværdi og omvendt.

Et god eksempel viser forskellen i totale omkostninger med henholdsvis en høj og lav restværdi.

Skal vi finde din drømmebil?

Er du på udkig efter din drømmebil? Så kan vi hos Danleasing gør din drømmebil til virkelighed

Kontakt os